KUR'AN ZİYAFETİ
facebook-paylas

KUR'AN ZİYAFETİ

KUR’AN ZİYAFETİ

31.05.2017 tarihinde Bursa’dan gelen Mustafa BASRİK, Mustafa TOPCUOĞLU, Hüseyin YAVUZ ve Mehmet TURGUT adlı hafızlarımız tarafından Belediye meydanında iftardan önce Kur’an ziyafeti verilmiştir.

Akşam da Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Harmancık Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği iftar yemeğine iştirak edilmiştir.

Harmancık İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri de müzik öğretmenleri Semih UÇAR yönetiminde programda ilahiler söylemişlerdir.

Teravih namazı da hafızlarımız tarafından Merkez Camii’nde enderun usulü ile kılınmıştır.

Sunuculuğunu İlçe Vaizi Mehmet Emin BELİKTAY’ın yaptığı programa İlçe Kaymakamı Enis ASLANTATAR, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep ALTEPE, Harmancık Belediye Başkanı Mustafa ÇETİNKAYA, İl Jandarma Komutanı, İlçe Jandarma Komutanı, Dağ-Der Başkanı Prof. Dr. Ali KAYA, Büyükşehir Belediye yetkilileri, Orhaneli, Keles, Büyükorhan Müftüleri ile Harmancık halkı katılmıştır.

Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı program Keles Müftüsü Hasan TANRIKULU’nun yaptığı dua, İlçe Müftüsü Nazım KEÇECİ’nin hafızları Bursa’dan gönderen İl Müftümüz İzani TURAN’a ve programa katılanlara yaptığı teşekkür ile son bulmuştur.

FOTOĞRAFLAR