İlçe Müftümüz

Ö Z G E Ç M İ Ş İ M

Sinop Türkeli İlçe Müftüsü iken İlçemiz Müftülüğüne atanan Nazım KEÇECİ 01.08.2016 tarihinde görevine başlamıştır.

NAZIM KEÇECİ'NİN ÖZGEÇMİŞİ

Nazım KEÇECİ 19.11.1954 İstanbul Beykozda doğmuştur. İlköğrenimini Paşabahçede, İmam-Hatip Lisesini Edirne'de, Yüksek İslam Enstitüsünü ise İstanbul'da tamamladı.

İstanbulun çeşitli semtlerinde İmam-Hatiplik yapan Keçeci, Din Görevlisi olarak 6 yıl Almanya'da kaldı. Yurtdışı dönüşü İstanbul Haseki İhtisas Kursunu bitirdi.

Müftü olarak 2000 yılında Erzincan'ın Çayırlı İlçesinde göreve başlayan Keçeci, sırasıyla Edirne-İpsala ve Sinop-Türkeli ilçelerinde görev yaptı.

01.08.2016 tarihinden itibaren ise Bursa Harmancık İlçesine atanan Keçeci evli, iki kız bir erkek olmak üzere 3 çocuk babasıdır.